Hieronta

Hinnasto

30min | 30€
45min | 40€
60min | 45€
90min | 60€

Varaa aikasi puhelimitse tai oheisesta varauskalenterista. Aikoja sovittavissa myös kalenterin ulkopuolelta, joten tartu rohkeasti puhelimeen!

Laura Karhu | Urheiluhieroja | 045 1149 286

Olen koulutettu hieroja/urheiluhieroja ja tarjoan sinulle kokonaisvaltaisesti huomioivia hoitoja. Hierontahoitoon voit tulla hakemaan helpotusta kiputiloihin, rasituksesta johtuviin ongelmiin tai tuki- ja liikuntaelinvaivoihin. Voit tulla myös nopeuttamaan palautumistasi, lievittämään stressiä tai rentoutumaan ilman mitään erityistä oiretta. Rentoutunut keho ja mieli jaksavat paremmin arjen haasteissa ja liikkuminen tuntuu helpommalta ja kevyemmältä. Hierontahoidon lopputuloksena on joustavampi keho, jossa voit tuntea olosi rennoksi, energiseksi ja vahvaksi.

Oma intohimoni on pyrkiä ymmärtämään erilaisiin ongelmiin johtaneita pohjimmaisia syitä ja auttaa sinua palauttamaan kehosi luonnollinen hyvinvoiva tila pelkän oireen hoitamisen sijaan. Käytän monipuolisesti erilaisia klassisen ja urheiluhieronnan otteita sekä tekniikoista mm. triggerpistepainantaa, kuivakuppausta imukupeilla ja fasciakäsittelyä. Sydämellinen läsnäolo ja kiireetön kohtaaminen yhdistettynä erinomaiseen anatomian tuntemukseen mahdollistavat juuri sinua palvelevan hoitokokonaisuuden.

Varaa oma aikasi kalenterista tai ota yhteyttä niin jutellaan lisää ja tehdään yhdessä sinulle sopiva hoitosuunnitelma.

Tero Into | Urheiluhieroja | 050 5910 839

Olen laillistettu hieroja (urheiluhierojan erik.tut.) ja vuotta vaille valmis fysioterapeutti, joka tarjoaa yksilöllistä hoitoa rennossa ja mutkattomassa ilmapiirissä kaikenlaisille asiakkaille. Taustaa minulla on niin urheilusta ja sen ohjaamisesta (koripallo ja kuntosaliharjoittelu) kuin istuma- ja fyysisestäkin työskentelystä, joten ymmärrän hyvin erilaiset tarpeet. On tärkeää löytää ja hoitaa vaivan lisäksi myös syitä, ja hieronnan lisäksi pyrin ohjaamaan asiakkaalle myös omatoimista kehonhuoltoa. Parhaat tulokset saavutetaan, kun sovimme yhdessä kanssasi tavoitteet joko yksittäiselle hoitokerralle tai pidemmälle aikavälille. Varaa aika kalenterista, soittele tai tule muuten vaan juttelemaan niin katsotaan kuinka voin auttaa!

 

 

Ole hyvä ja valitse palvelu:
Valitse palvelun tarjoaja
Valitse hierojasi
Vapaa   Varattu   Ei saatavilla  
Ole hyvä ja tarkista varauksen tiedot alta ja vahvista:

YRITTÄJÄKATU 9  –  37100  –  NOKIA  –  0503530597  – FB.COM/KUNTOTEHDAS