Kuntotehdas Punainen Ovi

”Huippukunnon tehtailua. Avaa ovi ja aloita!”

Kuntotehdas Punainen Ovi aloitti tuotantonsa 12.12.12 klo 12. Teemme harjoittelijoistamme voimakkaampia, kestävämpiä ja notkeampia. Säännöllinen harjoittelu tuottaa tuloksia ja kokemuksia, joita ei etukäteen osaa edes kuvitella.

Päätuotteemme on työjärjestys, jonka mukaan kulkulupalaisella on mahdollisuus harjoitella rajattomasti. Viikon työjärjestys sisältää päivittäin vaihtuvan aina ohjatun harjoituksen. Avoin ovi tarkoittaa mahdollisuutta harjoitella itsenäisesti henkilökunnan läsnä ollessa.

Työpajat ovat aloitteleville harjoittelijoille tai kokeneemmille kuntoilijoille ja urheilijoille suunnattuja täsmäkursseja. Valikoimasta löytyy työjärjestyksen ‘perusteet’ työpajan lisäksi omat kurssit mm. painonnostoon, voimanostoon, juoksuun, kahvakuulaharjoitteluun sekä kehonhuoltoon. Työpajan kesto on teemasta riippuen 1-4h.

Yksityistunnit ovat yrityksille, joukkueille ja muille ryhmille sekä yksityishenkilöille tarkoitettuja omia, ohjattuja vuoroja. Tyypillinen yritystunti sisältää yhden viikkotunnin. Urheilujoukkueet luottavat oheisharjoittelussaan osaamiseemme ja käyvät harjoittelemassa vuoden ympäri 1-3x viikossa. Yksityishenkilöille tapaamiset ovat joko yksittäisiä harjoituksia ja kuntotarkastuksia tai säännöllisiä ‘personal training’ valmennuksia omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Kuntotarkastus on uusin tuotteemme. Yleisten voima-, kunto- ja liikkuvuusominaisuuksien lisäksi tarkastamme päivän pituuden, painon ja ympärysmitat sekä annamme palautteen. Kuntotarkastusta suositellaan uusittavaksi n. 3-6kk välein. Sisältö voidaan myös räätälöidä tarpeiden mukaan. Kulkulupalaisille tarjoamme säännöllisesti vaativampia tarkastuksia ilman lisämaksua.

Oven takaa löytyy myös hierontapalvelut sekä tehtaanmyymälä.

Tervetuloa tekemään haaveista totta. Avaa ovi ja aloita!

YRITTÄJÄKATU 9  –  37100  –  NOKIA  –  0503530597  – FB.COM/KUNTOTEHDAS