Kuntotehdas Punainen Ovi

”Huippukunnon tehtailua. Avaa ovi ja aloita!”

Kuntotehdas Punainen Ovi aloitti tuotantonsa 12.12.12 klo 12. Teemme harjoittelijoistamme voimakkaampia, kestävämpiä ja notkeampia. Säännöllinen harjoittelu tuottaa tuloksia ja kokemuksia, joita ei etukäteen osaa edes kuvitella. Harjoitukset ovat aina ohjattuja lämmittelyistä lähtien. 

Päätuotteemme on IV-ohjelma, jossa viikon harjoitukset jaetaan neljään erilaiseen harjoitukseen. Kattavan ohjelman lisäksi sinulla on mahdollisuus harjoitella itsenäisesti ja osallistua kaikille teematunneille. Viikon ohjelmointi sisältää päivittäin vaihtuvan aina ohjatun harjoituksen. Treenit laitetaan käyntiin ma, ti, ke ja pe klo 6.00, 7.00, 11.00, 16.00, 16.45 ja 18.30. Tulevan viikon ohjelma ilmoitetaan jäsenille aina viimeistään edeltävänä sunnuntaina. 

Vaihtoehtoista ohjelmointia kutsumme II-ohjelmaksi, jossa viikon harjoitukset jaetaan kahteen kattavaan voima- ja kuntoharjoitukseen. Myös II-ohjelmasta löytyy vaihtoehtoja liukuvasti sekä aamulla että illalla – viikon ensimmäinen harjoitus joko ma 19.30, ti 6.15 ja 19.30, ke 16.30 ja viikon toinen harjoitus ke 19.30, to 6.15 ja to 19.30, pe 16.30. Kahdella harjoituksella saat nopeasti näkyviä tuloksia, mutta aikaa ja virtaa jää myös muihin mahdollisiin harrastuksiisi. 

Teematunnit ovat viikoittain järjestettäviä tiettyihin lajeihin ja liikuntamuotoihin keskittyviä ohjattuja harjoituksia. Kevätkaudella ohjelmassa on mm. painonnosto, kahvakuula, leuanveto, kehonpainoharjoittelu ja kehonhuolto. Teematunneille voi osallistua kertamaksuperusteisesti ja täydentää näin ollen mahdollista muuta harrastustasi. 

Työpajat ovat aloitteleville harjoittelijoille tai kokeneemmille kuntoilijoille ja urheilijoille suunnattuja kertaluonteisia täsmäiskuja. Valikoimasta löytyy työjärjestyksen ‘perusteet’ työpajan lisäksi omat kurssit mm. painonnostoon, voimanostoon, juoksuun, kahvakuulaharjoitteluun sekä kehonhuoltoon. Työpajan kesto on teemasta riippuen 1-4h.

Yksityistunnit ovat yrityksille, joukkueille ja muille ryhmille sekä yksityishenkilöille tarkoitettuja omia, ohjattuja vuoroja. Tyypillinen yritystunti sisältää yhden viikkotunnin. Urheilujoukkueet ja yksilöurheilijat luottavat oheisharjoittelussaan osaamiseemme ja käyvät harjoittelemassa vuoden ympäri joko aina ohjatusti tai laaditun ohjelman mukaan valvovan silmän alla. Yksityishenkilöille tapaamiset ovat joko yksittäisiä harjoituksia ja kuntotarkastuksia tai säännöllisiä ‘personal training’ valmennuksia omien tarpeiden ja tavoitteiden mukaan.

Haluamme tarjota mahdollisuuden tutustua toimintaamme ilmaiseksi ja suositella sopivaa tapaa aloittaa. Tutustumistunti sovitaan sinulle parhaiten sopivalle tunnille. Ota rohkeasti yhteyttä joko yhteydenottolomakkeella tai soittamalla 0503530597. 

Oven takaa löytyy myös hierontapalvelut sekä tehtaanmyymälä.

Tervetuloa tekemään haaveista totta. Avaa ovi ja aloita!

YRITTÄJÄKATU 9  –  37100  –  NOKIA  –  0503530597  – FB.COM/KUNTOTEHDAS